[washologi] nytt hett märke

Betald marknadsföring, inlägg i samarbete med LIVEHOME.SE

Washologi är en svensk tillverkare av tvättmedel, mjukmedel och linnevatten. Det som gör Washologi så bra är att man kombinerat ljuvliga dofter med bra råvaror och fina behållare som många använder som inredningsdetaljer i badrummet.
Washologis linnevatten är ljuvligt doftande och vårdande, ger en nytvättad känsla och en naturlig mjuk doft. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen och när du stryker. Används helt enkelt till allt du vill ska dofta gott! För miljöns skull innehåller linnevattnet inga tillsatser av polycyklisk musk utan bara naturligt extrakt i parfymen. (169kr)
Välkommen till Livehome.se. En modern återförsäljare av inredningsdetaljer online. Vi älskar heminredning och säljer endast produkter vi själva skulle köpa. Här får du hjälp att finna rätt inredningsdetalj till din vardag. Vi har ett brett utbud av doftljus och doftpinnar men även kuddfodral och annat smått och gott. Hos oss hittar du alltid konkurrenskraftiga priser och blixtsnabba leveranser. Beställer du innan 15.00 en vardag så skickar vi ditt paket samma dag. Vi har en generös fraktfri gräns vid 500 kr och vår support svarar över mail inom några timmar, vardag och helg.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer