[skägg] på den moderne mannen

I samarbete med Glamazon.se

Skägg. Tänk vilken fluga det blivit. Hur modernt det är 2017. Skägg i olika längder, i olika varianter. Sköter man ett skägg snyggt. Då kan det vara oerhört klädsamt. Klippning, rakning, vårdande. Finns ju både barberare och salonger som tar hand om det. Om man inte reder det själv. Både skäggvård och hårvård. Fast att sköta det själv är ju enklare och mer lättillgängligt. Hela internet är full av sidor och tips på manlig grooming.

Mannen min har fått dille på skägg. Hållt på ett tag och sköter det fint. Han klär bra i det. Alla gör ju faktiskt inte det. Men han gör. Stiligt. Manligt på nått vis är det. Vårdat och klädsamt.

Produkter finns ju i mängder att vårda sitt skägg med. Oljor, balm, saxar och kammar. En bra sida som mannen min köpt produkter ifrån är Glamazon.se. Här finns olika varianter, i olika prisklasser. Bra tips att kika in på.

Grooming kommer från engelskan och betyder ”sköta, ansa, rykta eller förbereda”. Ordet syftar till manlig skönhetsvård och handlar om allt från ansiktsvård och parfymer till frisyrer och skägg – eller rakning av detsamma. Uttrycket handlar alltså om produkter och redskap för kroppens bästa.

MANLIG GROOMING - ALLA PRODUKTER FÖR RAKNING & HUDVÅRD På Glamazon hittar man allt inom grooming för män. En auktoriserad butik som satsar på manlig skönhet och erbjuder snabba, trygga leveranser och ett brett sortiment från kända varumärken. Du kan plocka ihop det perfekta grooming-kitet med alla delar som behövs inom ansiktsvård, kroppsvård, rakning, dusch- och bad samt hand- och fotvård med mera. De erbjuder även ett stort exklusivt utbud av moderna och klassiska herrdofter.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

mikaelaandreasson
mikaelaandreasson,
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
tack, detsamma <3
nouw.com/lindasofieolsson