[black friday] erbjudande på elcyklar

Sponsrat inlägg i samarbete med Hellorider.se

Black Friday närmar sig. Man suktar efter en del. Många erbjudande finns till höger och till vänster. Det finns ju en del bra erbjudande man inte kan motstå. Där det faktiskt finns pengar att spara. Och då kan man inte motstå sina önskningar.

Något som kan vara värt att ta tillfället i akt är ett besök på Helloriders sida med cyklar och tillbehör. Elcyklar tex.
Har ni provat elcykel? En fantastisk investering, miljövänligt och tar en fram både enkelt och snabbt. Rekommenderas.

För att fler privatpersoner ska få tillgång till elcykel, elmoped m.m. och använda dessa i pendling till arbete eller fritidsresor kommer regeringen supporta detta med ett bidrag. Du som går i elcykel-tankar i dagsläget, passa på, alla som köper elcykel efter den 20 september 2017 får ta del av bidraget. Enligt de riktlinjer som finns tillgängliga i dagsläget kommer bidraget att gälla alla privatpersoner över 18 år och kan användas en gång per person. HelloRider ansvarar inte för eventuella förändringar av statliga ersättningar. Premien motsvarar 25% av din totala kostnad (inkl. moms) ända upp till 10,000 kronor och allt du behöver göra är att spara kvittot på ditt köp, du använder det för att ansöka om premien.

Hellorider.se kommer ha fantastiska erbjudande till just Black Friday,
se nedan, några ex, och kika in på deras sida för att se alla fantastiska erbjudande!

Hellorider har Sveriges största utbud av kvalitetscyklar från alla de stora svenska och utländska märkena. Beställer du din cykel där kan du lita på att du får det billigaste priset, en färdigmonterad leverans ända hem till din dörr, 30 dagars betänketid och alltid superb service genom telefon, mail eller chatt. Hellorider älskar elcyklar och erbjuder alltid gratis provcykling i deras butiker som ligger i Stockholm och Malmö.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer