[lyxig stund] på Vackra i Ystad

En stund på Vackra. Mysig salong i Ystad. Jag har följt de sedan de öppnade. Konceptet är gemytligt. Nära. Man blir alltid ompysslad på ett positivt vis. Och att jag känner ägaren underlättar. För mig som har smärttröskel noll. Jag med en ansiktsbehandling med tryck av poorer. Hade det varit hål i sängen hade jag försvunnit igenom. Jag är så gnällig. Tur hon känner mig. Jag svär och fräser men är så tacksam efteråt. Framförallt för att hon står ut med mig.

Idag provade jag en ny behandling med nya produkter. Kändes bra. Kändes att den gjorde effekt. På ett bra sätt. Detta är något jag rekommenderar. Ger en Askungen effekt. Man är så nöjd efteråt. Jag lär göra detta igen.

Ice Peel - (Aromavälkomnande, rengöring, Enerpeel Mandelpeeling, portömning, formning av bryn,
Icemask, läppmask, ansiktsmassage, nackmassage med varma lavastenar, och creme.)

Två unika teknologier (värme +kyla) i en och samma behandling skapar en tredimensionell verkan. Kemisk peeling skapar värmereaktion genom dess cirkulationsökande egenskaper. Samt ger en jämnare hudton, lyster och struktur genom öka hudens cellförnyelse. Cryoterapi ger kyla som verkar kärlsamman-dragande, uppstramande och stärkande. Behandlingen är behaglig med snabbverkande resultat, som effektivt motverkar och förebygger hudens åldrande.

En ny fantastisk foundation fick följa med hem också. Så fin på. Ger en slät känsla på huden. Från BareMinerals

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer