[affischer] med ren design

Sponsrat inlägg i samarbete med BGA Fotobutik.se

Bild och text inspirerar mig. Att får det att pryda väggarna är optimalt. Speciellt budskapstavlor. Som får en att stanna upp. Det tycker jag är kul. En sida som säljer bra affischer med rätt texter är BGA Fotobutik, här finns en blandad skara.

Det rena i svart/vitt. Strama linjer. Det är mina favoriter. Och i en svart smal ram. tror jag hade kunnat ha hur många som helst hemma. Affischen över New York bryder redan. I en stor ram. Vi älskar New York - vi älskar affischen.

BGA Fotobutik säljer ju även canvas , ramar och annat. Här hittar ni det mesta som kan pryda era väggar. Och att få det levererat komplett är ju en service. Ni måste kika in, lovar att ni precis som jag kan hitta det mesta. Man kan avsätta en stund, leta och kika runt, man hittar inspiration och blir motiverad av att byta vägg ateraljer.

Flamingo och guld. Två av mina favoriter i ett. Denna är min nästa som kommer flytta in i vårt hem. Jag är förälskad.

Snygga posters och affischer kommer alltid att vara en utmärkt detalj när vi pratar inredning. Oavsett om du ska piffa till i hemmet, på arbetsplatsen eller i en offentlig miljö har väggutsmyckningen en central betydelse för trivseln. Med hjälp av fina motiv kan du förändra och förbättra atmosfären i ett rum avsevärt!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer