[förändra] ditt hem och din känsla

Sponsrat inlägg i samarbete med Pixers.se

Mitt hem. Eller vårt hem. Är en fristad för mig. Jag brinner för inredning och detaljer. Att enkelt kunna göra förändringar älskar jag. Ibland snöar jag in på saker jag vill göra. Vill ha. Hallen för mig är en tanke. Ovanvåningen ett annat. Och nu lockar färg. Mönster. Värme. Vi får se vad det blir. Nu ska jag tipsa om en sida jag fastnat för. Inspirationen hägrar.

Pixers är en plats där drömmar uppfylls och där omgivande ytor förändras, som genom ett trollslag. Låt dig bli inspirerad. Hitta det som passa just ditt sinne. Visste du att den plats du bor på återspeglar vem du är? Utforska världen som öppnar upp fototapeter framför dig: i en sådan, där allt är möjligt och begränsar endast din fantasi. Tapeterna kommer att möjliggöra en snabb och enkel omvandling av din inredning i linje med de senaste trenderna. Låt ditt utrymme återspegla din personliga stil! Pixers är ingen vanlig butik ... Vi lever för förändring! Och visst är det kul att ändra om, förändra.

Förvandlingar. Inspiration hur ett hem kan omvandlas. Förvandlas. Så läckert. Man blir ju sugen att göra en stor förvandling. Evolutions. Det är ju modernt nu med färg. Med mönster. I coola snitt med fräcka detaljer. Här hittar man mycket kul.

Dessutom finns det en sjö av väggdekorer, fönster dekorer, canvastavlor och affischer .
Allt för att du ska kunna hitta nått som passar dig.

Älskar canvas. Alla deras canvastavlor ser ni på https://pixers.se/canvastavlor

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
Visst är det, så mycket kul man kan göra <3
nouw.com/lindasofieolsson