[läskigaste] av det läskigaste

Betald marknadsföring, inlägg i samarbete med Partykungen.se

Halloween. Nämnde det för ett tag sedan. Och nu pratas det Halloween hemma i massor. Bus eller godis, fast man är tonåring och stor. Visst är det lustigt. Att Halloween fortsätter vara en grej. Jag hade önskat mig vara bjuder på en stor Halloween fest. Vi var det när vi var yngre. Då utklädda till pumpor. Detta var en upplevelse. Så kul.

Hade vi idag gått på Halloween fest vet jag minsann vad jag skulle vara. Maskeradkläder för en Zoombi. Som Walking dead. Jag tycker detta är en ganska läcker utstyrsel. Man kan göra det ganska läskigt faktiskt. Precis som det ska vara. Det finns många varianter på zombies. Kolla nedan från Partykungen - hur coola är det inte?

Finns ju manliga maskeraddräkter på detta med. Och att gå i tema är ju kul. Hm... kanske skulle få till en egen Halloweenfest?! En läskig. Med blod. Zombies och mörker. Det läskigaste av det läskigaste. Bra fundering faktiskt. Finns ju manliga maskeraddräkter på detta med. Och att gå i tema är ju kul. Hm... kanske skulle få till en egen Halloweenfest?! En läskig. Med blod. Zombies och mörker. Det läskigaste av det läskigaste. Bra fundering faktiskt.

Ska ni gå eller ha en egen Halloweenfest? Är ni kittade och redo? Annars måste ni kolla in Partykungens stora urval!

Halloween ska firas med buller och bång! Det är Partykungens starka övertygelse att halloween blir betydligt roligare med maskerad. De älskar halloween – och de älskar att klä ut sig. Gärna så läskigt som möjligt. Hos dem hittar du alla förutsättningar för att bli festens läskigaste vampyr, zombie eller skelett. Eller varför inte klä ut dig till en skräckinjagande clown? De har över hundra otäcka dräkter. Så kolla in deras breda sortiment av halloween kostymer nästa gång du skall klä ut dig på halloween festen!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer