[mål] i livet

Att sätta mål i livet är ganska bra. Oberoende på vad det är för mål. Riktpunkter, målsättningar, strävan. Jag jobbar efter mål hela tiden. Både privat och på jobb. Med barnen och med mig själv. När det gäller mat, vikt och träning. När det gäller tankar och förutsättningar. Med mål kommer man långt. Att ha något att sträva efter då når man dit. Det fungerar. Jag vet.

Jobbar ni efter mål? Bestämmer ni hur slutet ska vara? När det ska vara och hur det ska vara? Gör man det blir det så. Mål kan också uppfattas som krav på en själv. De kan vara både negativa och positiva. Man får ju inte jaga sig själv i fel riktning pga av uppsatta mål. Men har man karaktär. Och vill nå dit man bestämmer sig för att nå. Då är en målbild bra. Har ni inte provat att sätta livs mål, gör det. I rimlighet. Man mår bra av att veta vart man ska och hur man ska. Egen-pepp är det.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

VictoriaJongard
VictoriaJongard,
God fortsättning! 🎄❤
Förresten - det är snart dags för att kicka igång blogg-året och detta gör vi med en januari-utmaning. 31 rubriker att tolka och skriva kring, en varje dag. Kika in översta inlägget på min blogg för att delta och läsa mer. ❤️
nouw.com/victoriajongard
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
VictoriaJongard
VictoriaJongard, Spam
Vad roligt! Kommentera gärna under inlägget på min blogg så vi kan skriva upp dig i listan med alla deltagare 😊👌🏼
nouw.com/victoriajongard
Jenniesjewellery
Jenniesjewellery,
God fortsättning! Jag försöker sätta upp mål, men tappar riktningen på vägen eftersom jag är så impulsiv ibland och har inte världens bästa uthållighet. 🙃 Men jag försöker jag sätta upp mål. Och ibland tar jag mig till mållinjen och ibland kommer jag inte ända fram.
nouw.com/jenniesjewellery
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
det är svårt, men att försöka är bra och när man klarar det är man galet stolt över sig själv <3
nouw.com/lindasofieolsson