[maison belle] tre favoriter

Sponsrat inlägg i samarbete med Livehome.se

Maison Belle är en dansk tillverkare av rengöringsprodukter. Du hittar allt från tvättmedel och sköljmedel till glasrengöring och diskmedel. Alla produkter från Maison Belle är ekologiska, biologiskt nedbrytbara och väldigt effektiva. De har en snygg design och är doftsatta med eteriska oljor och ger ditt hem en lyxig och framförallt ren känsla! Missa inte dessa!

MAISON BELLE DISKMEDEL - ÄPPLE & TIMJAN
Härligt diskmedel som är milt för händerna. Har man en gång börjat använda dessa så vill man inte ha något annat. En doft av äpple & timjan ger en enorm fräschör. Känns rent och lyxigt vid användande. Dessutom är flaskan snygg och pryder köket fint. Jag är beroende. Denna är definitivt en ny favorit hos mig. Rekommenderas (5/5)

MAISON BELLE SPRING CUCUMBER
Älskar redan detta rengöringspray. Det kan användas i alla rum - i såväl kök som badrum, och tar även bort smuts på väggar, dörrar, lister, målade möbler och alla golv utom trägolven. Har en härlig doft av gurka, frisk och lite syrlig. Och åter igen, snyggaste designen och kan, var som, stå framme, som en inredningsdetalj. Helt fantastisk. Rekommenderas (5/5)

MAISON BELLE GLASRENGÖRING - GRÖNT TE & SAGE
Effektivt glasrengöringsmedel med fräsch doft av grönt te och salvia. Tar effektivt bort även de svåraste fläckarna, bara spraya och torka! Genialt på vår glasfläkt och på våra speglar. En produkt som använts flitigt här hemma. Så den får sin plats även den. Ett måste i rengöringsskåpet, så användbar. Rekommenderas (5/5)

Just nu har ni 15% rabatt på hela Livehome.se sortiment med rabattkoden "Linda15" - passa på!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer