Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[energi] i min närhet

Vad får ni energi av? Och vad tar er energi? Visst är det en ganska intressant tanke. Det är faktiskt mycket som både tar och ger energi. man lägger ibland fokus på konstiga saker men oftast såklart på det som är bra. Jag kan många gånger vara en grubblare men jag kan också vara den som låter den dåliga energin försvinna och bestämmer mig snabbt för att plocka av mig den. Lägga den energin på nått bättre. tror det kommer med året... jo jag låter gammal... men så är det nog.

Alla vet ju att hav och promenader boostar mig och ger mig energi. Det är en viktig parameter för mig. Och vänner som skrattar, andra som höjer och de flesta som bara är. Man är inte alltid lycklig men man måste även dela det ibland. Inte bara tristess och ältan. Det är ganska osvenskt att inte få högt säga, fy tusan vad jag är bra och vad jag faktiskt mår bra.

Jag har bestämt mig för att 2022 ska bli ett positivt år. Trots elände i världen så måste var och en göra sitt eget. Stanna upp och ta till vara på det exklusiva i varje dag. Och det. Det kan faktiskt vara hav, promenad och en blå himmel för nån.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar