Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[energi] och daglig lycka

När det regnar ut, när det knappt bli ljust och kylan är ett faktum, vad gör dig pigg då? Vart hämtar du din energi? Eller dansar du alltid på rosor och känner att livet är på topp. Aldrig en deprimerande tendens och att livet kan kännas mindre kul? Stiger du upp på morgonen och säger att livet är lika fantastiskt som igår. Inga svarta känslor här inte. Bara lycka.

Jag funderar på det ibland. När man ser och följer många i sociala medier, både på bloggar och instagram och allt annat. Unga som gamla. Funderar man ibland på... är livet alltid bra. Har alla så där kul och är lyckliga varje dag? Hm... jag tror inte alla är sanningsenliga. En del ljuger och vinklar livet ur en bättre vinkel. Ja, även jag många gånger. Är livet trist och grått visar jag det inte allt som oftas. Fast helt ärligt... jag mår oftast bra. Jag har inte så mycket att klaga över... men, det finns stunder. Även solen har fläckar. De dagarna, de tankarna, de känslorna bevarar jag för mig själv. Och det är väl vad alla andra också gör. Delar sällan negativitet, delar hellre positivitet. Fast jag hoppas att verkligheten är sådär bra. Att alla mår och har det bra. Att det inte är ett spel för galleriet utan en sanning. Jag unnar alla det oavsett. Lycka är få förunnat.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Det skulle man aldrig tacka nej till - mer energi och daglig lycka❤️
nouw.com/byalma
lindasofieolsson
lindasofieolsson,