[enerpeel-behandling] före-efter

Minns ni att jag vann en behandling när vi var i Dues butik för ett tag sedan. Denna behandling gjorde jag i slutet på förra veckan. Magiskt bra. På Xsensi i Malmö gjorde jag en Enerpeelbehandling. Varning för icke så charmiga bilder men ganska spännande att se resultat. Jag har ju en ganska knäpp hud som är svår att lösa. Lite porer och ärr från ungdomsacne. Jag är duktig på hemmarengöring men det är ju bra med behandlingar som ger resultat. Och det gör detta. Och ju fler gånger ju bättre såklart. Framförallt i mitt fall. Mycket nöjd, duktig hudterapeut, Maria och ett fantastiskt ställe. Detta kommer jag göra om!

FÖRE, första två bilderna - EFTER, andra två bilderna

Enerpeel är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschande till mer korrigerande behandlingar. Med ett brett substansutbud anpassas ens individuella behov och ger ens hud de bästa förutsättningarna. Under behandlingen känner man riktigt hur den ger resultat. Hur den jobbar på djupet och gör vad den ska. Svider och bränns lite men ett gott tecken inbillar jag mig. Efter blev jag lite lätt torr, fick inte sminka mig utan låta effekten fortsätta framåt.

Dagen efter började huden fjälla lite, översta lagret skulle städas bort och den processen fortsatte. Skönt. Bort med det gamla in med det nya liksom. Då var det dax att avsluta med en sheetmask. Svalkande och helt underbar. Det är så bra.

Hemma använder jag idag Bioline men är sugen att övergå till Tebiskin. Känns som detta kan vara bra för mig och min hud. Läkande produkter för just min typ. Jag fick lite prover med hem för att testa. Jag är bara efter några dagar såld. Kvalitet.

Nu när sheetmasken fått jobba in sig känns huden som ny. Knappt så man vill mata på smink imorrn utan stanna naturell.

Längtar redan till nästa behandling. När man känner att det både är behagligt och effektfullt då blir jag lycklig. Lite extra.

Är ni nyfikna på Xsensi? Då hittar ni dem -> HÄR Nyfikna på Tebiskin? Då kan ni läsa -> HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så skönt med behandling❤️
nouw.com/byalma