[enkelt] tryggt och prisvärt

Sponsrat inlägg i samarbete med digitalaarsredovisningen.se

Deklarationer och årsredovisningar är för mig en djungel. Men såklart ett nödvändigt ont när man är egen företagare. Och det görs ju inte av sig själv men med enkla lösningar så underlättar det ju. Och idag finns det. Bra sidor för fakturering, handledning för deklarationer och en sida för årsredovisningen. Som granskar och ser att allt blir korrekt. Hur bra är det inte? Jag älskar enkelhet, trygghet och när det är prisvärt. Och helt ärligt, gör inte alla det? Det finns ju lösningar, man bör ta tillvara på dessa, då kan man fokusera på det som står en själv närmst. Var och en till sitt, och det digitala, det är ju oss för i dagens samhälle.

Digitalaarsredovisningen.se är en sida med ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt för ett aktiebolag att göra sin årsredovisning på nätet. Sidan följer regelverket precis som det ska vara och ser till att din årsredovisning blir korrekt. Du behöver bara ladda upp din bokföring och följa deras guide så har du, snabbt och lätt, din kompletta årsredovisning klar för inlämning till Bolagsverket. Man betalar ingenting förrän den är utskriven, och då kostar det 890kr. Enkelt, tryggt och prisvärt somsagt.

Bolagsverkets statistik visar att det ofta blir fel i inlämnade årsredovisningar. Vanliga fel är att inte samtliga som ska underteckna har gjort det, att underskrifterna inte är daterade och att balansomslutningen inte stämmer. När man använder digitalaarsredovisningen.se minskar risken för fel. Det finns kontroller som varnar vid fel och som ser till att samtliga uppgifter kommer med i årsredovisningen. Även de automatiska hämtningarna gör det lättare för en korrekt uppgiftshantering. När man minimerar risken så tydligt för fel kan man slappna av, sköta annat och låta detta bara fungera.

Dessutom har de ett forum och kostnadsfri support om man fastnar i enkelheten på vägen!
Ett tips är att ta till vara på detta alternativ, då garanterar man dessutom sig själv lite extra.

#nouwautumnchallenge

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer