[ett schampo] mot mjäll så bra

Sponsrat inlägg i samarbete med Mjällbusters.se

Själv har jag inte vad jag kallar mjäll. Men jag har ett torr hårbotten. Speciellt om jag tvättat håret ofta och kammat hårt i hårbotten. Då kan min botten flagna men jag tror inte det är det traditionella mjället. Men det kan vara och då finns det produkter att nyttja. Jag tror minsann jag ska prova de dagar jag märker av mina problem. Inte så stora men de är där.

Mjäll kan uppstå när hårbotten blivit irriterad eller torr. På vissa kan det vara svamp men faktiskt kan svamp vara bra bl a för vårt immunförsvar och då kan man få svamp av det. Mjäll är ju torr eller irriterad hårbotten, då avsöndras mjäll. Att avvända ett mjällschampo som Mjällbusters regelbundet kan vara läkande och bra för att behandla och återfukta och då försvinner mjället successivt. Bra produkter gör ju att man undviker det för framtiden och ger huvudbotten den kur man vill.

Använd Mjällbusters mjällschampo. Man ska använda det varje dag i fem dagar i början. Sedan trappa ner och använda det var tredje dag för att underhålla. Stress och sömn påverkar, även andra faktorer går att undvika för att inte få mjäll.

Mjällbuster har tagit fram ett schampo som är tillverkat i Sverige för svenska förhållanden och för en aktiv modern människa som uppskattar ett bra mjällschampo. Mjällbusters startade pga att grundaren själv hade mjäll och hade svårt att hitta ett schampo som fungerade bra. Vad är bättre än egna referenser. De schampon som fanns då på marknaden var väldigt otydliga om hur man skulle använda och vilka resultat de faktiskt gav. Han tog då fram, ett mjällschampo som motverkar torr hårbotten och motverkar hudflagor som utgör ett mjäll. De tillverkar schampot i en fabrik i Skåne. I dagsläget går schampot bara att köpa här på sidan men inom kort så hoppas de finnas i någon bra butikskedja. Magiskt.

Deras mjällschampo kostar 218kr,inklusive frakt. En produkt med hög kvalitet och något som är väl värt att testa nu direkt.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Bra inlägg!! <3
nouw.com/byalma