[fina] göteborgare på besök

Bra dagar börjar semestern. Härliga vänner från Göteborg på besök i dagarna två. Vi började gårdagen med lokala besök i vår omnejd. Lite blåst hindrade oss inte för en tur i hamnen. Lunchstopp på vår favorit BarPorto. Räkmacka och ett glas vitt.

Hemma hos oss väntade bubbel och poolbad och en massa god mat. Varianter på försnack och helgrillad lax. Dessert blev det ju också efter en elvispsincident med grädde i hela köket. Herregud som det kan bli minsann. Men gott blev det tillslut.

Vi hittade en groda i poolen till kvällen. En söt liten en på vift. Han livräddades och placerades i busken. Han hade fått simma av sig och sedan var det barnens tur igen. Och igen och igen. Hopp mellan pool och jacuzzi. De var nöjda minsann.

Idag vankades det en tur på Österlen. Corona hindrar besök på vissa ställe dessvärre. Men vi hittade favoriter iallafall. Sveriges sydligaste udde, Smygehuk. En lunch på gamla Löderups Strandbad och glass på Frusen Glädje. Vi passerade även min farfars gamla barndomshem och huset jag tillbringat massor av somrar i i Ingelstorp. Härliga goa minnen därifrån.

Vi avslutade på Kiviks Musteri, alltid en succé. Shopping och fika och alla barnen fick gunga. Fast den som tyckte det var roligast var nog tjugoåriga barnet från vårt hushåll. Tack bästa familjen J för ert besök. Alltid lika kul. Det gör vi snart igen!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Vad mysigt!!😘
nouw.com/byalma