Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[följ med] oss till Kroatien

Klockan ringde 03:30 för att vi skulle sitta i bilen till fyra. Snabba timmar med lite sömn mot danska Gedser. Där gick båten mot Rostock. Frukostbuffé, folk i massor men en upplevelse i sig. Turen gick fort och sen började våra timmar i bil. Fem i bilen, tre som kan köra men två som faktiskt delade på körningen. Och nej, jag var inte en av dem. Grabbar gillar att köra snabba Autobahn och jag sitter i baksätet och sköter musiken. My type of thing. Tiden gick fort, en ganska enkel resa.

Lunchen serverades i bilen, hjälpsamma ungar med både fönstertvätt och tankning och skratten flödade. Hela tiden. Kärlek.

Hela Tysklande gick fort, väl inne i Österriken var det dax för boende. Vi hamnade i en liten håla efter gränskontroll och vinjettköp., Ett ganska primitivt hotell men charm, En österikisk dam som pratade på knagglig engelska men gav oss servicen vi önskade. De slängde ihop vars en schnitzel och öl till oss och vi var nöjda minsann.

En kort promenad i den lilla byn, lite kortspel och skratt innan sängen kallade igen. Imorrn rullar bilen igen. Genom Slovenien för att nå Kroatien. Det ser vi framemot alla. Häng med oss om ni vill. Det kommer bli en underbar vecka.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Ha en bra dag - kramis❤️
nouw.com/byalma
lindasofieolsson
lindasofieolsson,