[föreläsningen] med stort f - wow

För två år sedan köpte vi biljetterna. Sen kom en pandemi emellan. Och nu. Äntligen var det dags. Mitt ute i ingenstans, i den vackraste inredningsbutik med bra lokal för föreläsning var vi. En man skulle prata som lite varit som en idol för mig. Hans drivkraft inspirerar och att han faktiskt varit på botten och vänt gör ju honom till en ödmjukare person. Kanske det som behövs för många. Eller några. Allt han tar i blir guld, hans skapande har en baktanke men det blir det bästa av resultat!

Mannen är Per Holknekt. Grundaren bakom Odd Molly. Alla vet ju hur hooked jag var där ett tag. Hur många Odd Molly plagg min garderob innehöll. Jag följde deras resa från början och än. Idag bär jag sällan plaggen men imponeras fortfarande av det som skapades. Deras ideér och deras framgång. Vilken saga egentligen. Vilket wow på alla vis där är.

Han hade så många bra ord. Mycket som satte ett frö i mig. En del som jag faktiskt redan gör och tänker men än mer har man att lära. Man behöver inte vara fantastisk för att vara fantastisk. Hur bra är inte det uttrycket. Att så tusen frö, vara om sig och kring sig, hjälpa varandra och faktiskt höja varandra. Tillsammans är vi starka. Hans bok fick såklart följa med mig hem. Mitt mål är att hitta små godbitar ur denna innan årsskiftet. Den ska lite få leda mig framåt ett tag. Jag tror på mycket och när man blir inspirerad under två timmar på detta vis, då vet man vad man vill. Än mer faktiskt. Tack Per för detta. Tack!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar