[freda´] allsång och bubbel

När klockan slår sluta jobbet-tiden och det är fredag känns det bra. Att dessutom veta att man ska träffa vänner, cykla ner till vår tradition, Allsång vid Falsterbokanalen och dricka bubbel. DÅ. Då är magkänslan extra bra för mig. Livets plustecken.

Vädret är på topp, musiken är bra och maten smakar gott. Dessutom. Att få sitta där i sin brassestol och ta vara på stunden. Glömma annat för en stund och njuta i nuet. Jag behöver det. Lite extra nu dessutom. Att ta vara på de stunderna är viktigt. Pandemin har stoppat en del, denna allsång har haft uppehåll men nu är den äntligen tillbaka. Vi sjöng med, vi skrattade.

Samtidigt hade lillebror i hushållet ansvaret för valpen. De åkte till bästa kompisen och träffade hans valp. Ett underbart möte mellan dessa två. Jag hade önskat jag var där. Det hade gått så bra. Och jag är dessutom extra stolt över dessa barn som löser detta på bästa vis tillsammans och vill att deras valpar ska ses. Underbara ungar. En fredagskväll som går till historien. En kväll att minnas. Jag lever på detta en stund. Det ger mig välmående och styrka. Jag tackar för det. TACK!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer