[fredagen] i madrid

Idag kallade skolan för lillebror så det var upp och hoppa för hotellfrukost innan vi skickade honom i taxi till skolan. Sen gick vi ut på lite upptäcksfärd. Ångrade lite att padelracken stannade hemma men fick en skön promenad, sol och kaffe på en uteservering. Han slutade tidigt så vi begav oss mot skolan för att kika och möta upp honom. Härligt att se vart han tillbringar dagarna. Vi fick även hej:a lite på hans närmsta kompisar. Och munskydden. De är på överallt och hela tiden ju.

Vi fortsatte vår tur tillsammans. Helt underbart klimat så god sangria visade han vart man kunde få. Och den smakade helt underbart. Lite shopping och lunch på ett bra mexikanskt ställe. Älskar att han visar alla sina redan favorit ställe. Han kan.

Vi landade på hotellet en sväng. Vila och dusch innan vi promenerade ut igen. Ett bra tips från arbetskollega på kvällens restaurang. Ten Con Ten. Mysig och modern miljö, fantastisk mat och godaste drinken jag druckit. Ännu mer kvalitetstid det.

När det var dags att promenera hemåt gick vi i kvällsvärmen för att se den berömda stadion. Real Madrids, Santiago Bernabeu. Häftigt och pampigt. Många steg blev det och kvällen var underbar. Tillsammans har vi hittat energi, att komma ner redan efter en vecka var inte vår tanke men i detta nu känns det helt rätt. Familjetid är kvalitetstid. Minst sagt.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer