[fredagens] skålande för livet

liv & välmående

När livet förändras på ett eller annat vis måste man ses, prata och dricka bubbel. Ja det kanske inte är ett måste men man bör ta tillfället i akt. Och att det sen blir lite för mycket vin och bubbel det kan man bara skratta åt dagen efter. Det är värt det.

Och till det äter man god middag och dessert, skvallrar halva natten och känner en svag bakfylla dagen efter. Då promenerar man till havet och insuper kylan, tycker lite synd om sig själv och köper coca cola med hem. Skrattar åt sig själv men mår galet bra av situationen. Livet. Det gör en törn ibland och då får man hänga med och göra det bästa av situationen. Igen.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

EliinaSvensson
EliinaSvensson,
Wifeey
Wifeey,
sååå sant som de är sagt

God fortsättning på dig
wifeey.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

[lucka 22] sharing is caring - mitt bästa tips för en härlig julafton

tips & blogg

Julafton. Det är minsann två dagar dit. Tiden den går så fort och man hinner knappt med. Men mysigt är det och vi alla ser ju framemot det på ett eller annat vis. Och hur gör man julafton bra då. Så man själv uppskattar det som bäst. Så här kanske...

Tillsammans med de man tycker om. God mat och gott att dricka. Klädd i något snyggt men bekvämt. Tända ljus och lagom med tomtar. I försök med så lite stress som möjligt. Gör allt i en lagom takt utan hets. Kanske lite julklappar, iallafall till barnen. De som uppskattar det mest. Men framför allt. Ett lugnt tempo och utan några övertramp. Äta sakta så inte alla däckar ihop av mättnad. Hälsosamt och bra. Tillsammans. Mysigt. Skratt. Så som julen ska vara. Och är för de flesta hoppas jag iallafall.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

#julkalender2019 #kajsonsjulkalender #bloggjulkalender #sharingiscaring

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer