[gårdagens bröllop] underbart

Gårdagens bröllop. Underbart på alla vis. En lyckans dag i glädje. Tårar och skratt omvartannat. Fantastiskt att få dela denna dagen med detta vackra par. Kombination av svenska och polska traditioner. Ljuvligt.

Jag började dagen som bröllopsfotograf i gummistövlar, vi klarade oss nästan från regnet och vackra bilder åstadkom vi. Vackra motiv ger vackra bilder. Såklart. Tärnor och bestwoman. Och brud och brudgum. Vigsel ute i denna vackra trädgård, bubbel på herrgårdens trappa och en fantastisk middag. Många gripande tal med bästa känslan. Att få vara gäst i detta sällskap betyder mycket. Att få se lycka och en stor familj enas. Bröllop är underbart.

Bland den godaste bröllopstårtan jag ätit, vacker i samma färgtema i många våningar. Och en brudvals i kärleksfull stämning. Dans i alla åldrar, häftigt att se får jag säga. Att ha våra egna barn med var kul och de trivdes. Det syntes. Att få uppleva bröllop när man är fjorton och sjutton är kul. Roligt att få dela dagen med dem, och en dans med en fjortonåring fick jag till. Inte dåligt.

Idag känns det i fötterna. Att det var kul igår. Ömmande efter klackarna. Men det är det värt. Länge kan man leva på den goda känslan. Deras lycka. Vår lycka. Livets lycka. #kavrenwedding17

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer