Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[gårdagens] första julfirande

När barnen blir stora kan det hända att de inte ska fira självaste julafton hemma. Så är det hos oss i år. Nytt och annorlunda men så roligt för dessa stora barn. En tur till Norge blir det, alla deras jullediga dagar. Och då måste ju vi fira på vårt sätt innan. Och det gjorde vi igår. Helt underbart. Vi skrattade så vi kiknade och åt till magen var mer än proppfull. Ett traditionellt julbord såklart med allt vad det innehåller. Glögg och pepparkakor och en massa choklad. Underbar kväll.

Gröt med mandel och mandelgåva är såklart en självklarhet med, om det fuskades låter vi vara osagt men mandeln hittades såklart. Och en hysterisk julklappslek med, alltid slåss man om samma paket men alla slutar nöjda och glada. Stora barnet agerade årets tomte med utdelning. Jag fick en önskad och efterlängtad kokbok. Barnen blev nöjda och glada och tillsammans kommer vi minnas denna kvällen länge. Att umgås med sina barn på detta vis är få förunnat.

TACK älskade ungar för en så mysig kväll, det går tusan lika bra att fira jul vilken dag som och när en kväll blir som denna då blir jag än mer lycklig. Lycklig och stolt över dessa barn. Och så glad för denna norska som kommit in i vår familj. Tror hon nu vant sig vid våra tokigheter. Vi är en tokig familj som bjuder på oss själva och har kul tillsammans. Det älskar jag!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar