[gårdagens] grymma peelingbehandling

Igår var jag där igen. På Xsensi. Det känns så lyxigt att få lägga sig i stolen och bli ompysslad. Maria är försiktig men med bästa känslan. Hon kan sin sak och vet vad jag och min knäppa hud behöver. Den behöver dunder och magi för att bli bra. Som yngre hade jag en del acne problem och detta har ju gett mig tydliga porer och en del ärr dessvärre. Detta behandlas.

Enerpeel som jag gjort några gånger nu, är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschande till mer korrigerande behandlingar. Med ett brett peeling-utbud anpassar Xsensi för ens individuella behov och ger huden de bästa förutsättningarna. Denna gången fick jag Jessner, en mer djupgörande variant som jobbar ännu mer. Det kändes verkligen hur den jobbade. Sticker lite med den gör verkligen susen. Mycket nöjd både med besök och resultat är jag.

Bilder tagna på mig i deras ljus när man ligger i behandling är minsann inte så fördelaktiga men jag delar med mig iallafall.

Behandlingarna utförs med fördel som kur om 4-6 behandlingar eller som komplettering till ansiktsbehandling (Ansiktsbehandling Medical). Enstaka behandling ger allmän uppfräschning samt underhåll och bevaring av hudens ungdomliga fräschör. Xsensi rekommenderar kurbehandling för mer korrigerande behov. Läs mer -> HÄR

Har ni inte varit på Xsensi så kan jag rekommendera detta. Att unna sig en behandling är värdefullt. Man känner sig som Askungen efter. Ni kan ju läsa om mina andra behandlingar jag gjort där om ni vill. De inläggen hittar ni -> HÄR och -> HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer