[golv] och målning höjer ett rum

Inlägg i samarbete med K3maleri.se

Som många vet så gjorde vi om i vårt vardagsrum för ett tag sedan. Vi slipade vårt golv och målade om våra väggar. Detta lyfte rummet enormt. Känns ibland som man lever i en inredningstidning. Med detaljer jag älskar. Och kulörer som lyfter. Vår ekparkett var ganska sliten och mör och nu slipade vi och vitlaserade. Detta i kombination med tapetserad fondvägg och målade vita väggar. Vi har stora fönster som släpper in ett enormt ljud och det gör ju att hela rummet skimrar. Ni ser själv. Vi har fått mycket beröm och själv är vi enormt nöjda. När detta skulle göras letade jag inspiration. Finns ju många sidor att kika på för både färg, tapetsering och golv. Och inredningen såklart- Jag älskar att bli inspirerad och få bra och enkla tips.

Jag hade önskat att en målerifirma bosatte sig i Skåne. Denna firman har jag fått tips om och och den inspirerade mig lite med faktiskt. Men man får ju bara önska att de kanske hittar söderut så småningom till vi går igång med nästa renovering.

K3 Måleri - de är verksamma och håller till i centrala Stockholm med omnejd. De vet vad de gör och kan denna branschen ypperligt. Kika in själv! Det är smakfullt och rent skapat. De gör alla typer av måleritjänster. Stort som smått! Bor ni runt Stockholm borde ni absolut ta in offert om ni går i renoveringstankar. Som det verkar och ser ut är de fantastiskt duktiga!

Nästa renovering för oss är utomhus. Vi planerar för att måla om huset utvändigt. Idag är vårt trähus grått. Min dröm nästa gång är svart. Så häftigt med svart trä och vita fönster. Det kommer göra sig så bra. med färgade detaljer i inredningen kommer det verkligen sticka ut. Då ska vi på och jaga målare igen. Kanske K3 kommer till Skåne då - vi kan ju drömma lite!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer