[heldag] av kvalitet

Som jag sagt. I år är en konstig sommar och i detta hushållet har det jobbat mycket och varit mindre ledigt. För alla faktiskt. Men vi kombinerar detta med att hitta på saker. Och med barnen iallafall något varje vecka. De jobbar ju mycket de med.

Idag blev det Köpenhamn. En heldag med uteservering, sol, shopping och häng. Och helt galet mycket skratt. Vi har samma humor och skrattar högt och tydligt tillsammans. Barnet trivs tillsammans och vi med för den delen. En värdefull tur det.

I Köge blev det lunch. Gott och mysigt. Lite gatumusikanter spelade och det kändes som vi satt i Spanien nånstans. Helt underbart. Och i behagligt väder dessutom. Bilen var ju med för avslutande shopping men innan det tog vi oss till Reffen.

Har ni inte varit på Reffen så är detta ett måste. Jag fullkomligt älskar detta ställe. Graffitikontainrar, matstånd, musik och en massa ljuvliga dofter. Här gick vi ett varv och bara insöp atmosfären. Och en glass såklart. Det var ju ett måste där ju.

En massa shopping fyllde bilen, både mat och dricka. Och i körandet spelas det favorit låtar och vi sjunger och skrålar. Och alla dessa skratt. Helt underbart. Kvalitetstid. Deluxe. Alla uppskattar dessa tillfälle och vi njuter av de till nästa gång. Älskart.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ArligtHarlig
ArligtHarlig,
Vilken härlig dag ni verkar haft! Man måste bara älska att ha semester 😊
nouw.com/arligtharlig