[helg] av bästa sorten

Det här med bilder är ju kul och jag försöker dokumentera det mesta. Eller en del av det som händer iallafall. En bra helg går mot sitt slut. Och lite kul har ju hänt såklart, kombinerat med vardagssysslor och träning, men det händer ju hela tiden.

Fredagskvällen tillbringade vi hos goda vänner.Vänner vi känt i väldigt många år, lika trevligt alltid, enkelt att ses på nått vis. Gott grillat och vin, mysigt och barnen har kul ihop, att höra deras skratt är underbart. Ja de stora var inte med ju, deras planer gick på varsett håll, fast de sammanstrålade ju såklart på samma fest ändå. Hunden var mindre glad, han fick gå utanför boxen, försöka leka med en katt, skraj gömde han sig, åt upp hennes mat och hängde hellre i värdinnans knä.

Lördagen var sol, pool och trädgård innan balplåtning. Assisterade fotografen och tog vimmel, alltid kul och vi spexade till med lite egna extra bilder med. Lite roligt mitt i jobbet. Hemma serverades det bästa grillade köttet när jag kom hem, fantastiskt. Melloförlust och godis avslutade kvällen.

Söndag med högsommarvärme, pool och grillad korv vid poolkanten till lunch. Så gott. Väninnebesök med fika och skvaller, mys för barnen. Underbart när vi får till att ses. Gräsänka blev jag sen, mannen på fotboll, en son hos flickvän och en annan ute med kompisar och äter. Ägg och spenat och powerwalk nöjde jag mig med, men oroande barn tyckte synd om min ensamhet, ringde och kollade så jag klarade mig själv, man blir rörd i tårar när man uppfostrat två barn med världens största hjärta. En helg av välmående, man skattar sig lycklig över vad man har. Man ska tänka på det oftare faktiskt. Livets lycka.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer