[helgen] talar i bilder

Ännu en bra helg har passerat. Denna i ett ganska lugnt tecken. Välbehövlig paus om nån frågar mig. Kvalitativ sådan. En FREDAG med god mat, soffhäng med naturgodis och en tur till Malmö för att hämta stora sonen. Snapchatfilter roade mig.

LÖRDAGEN inleddes med lite vardagsbestyr, promenad längs stranden och en och en halv timmes Padel. Bästa helgunderhållningen, underbart att få in Padel varje helg på nått vis. Sen vankades det ännu en god middag på tum-man-hand. Ett barn jobbade sent och det andra åt ute med kompisar och begav sig på partaj. Dokumentären om Josefin Nilsson fick gå, fy tusan säger jag bara. Den gick rakt in i hjärtat. #brinnförjosefin - tänk om nån sett och hört betydligt tidigare.

Promenad gav denna SÖNDAG en bra start. Vidare på brorsdottern åttaårskalas och på vägen hem köptes det en spegel. Detta till vår enkla skönhetsoperation av badrum. Blir så bra. Hemma lagades det nått av det godaste jag ätit. Vindsvin med hjortron. Holy macaroni vad gott det var. Helgen gick fort men lyckans välbehag och vila har gjort den komplett. Nästa helg laddar vi för årets födelsedagshelg. En blivande nittonåring och en sextonåring. Men först en måndag och en tisdag...och...

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar