[hemligheter] vilka delar man?

Hemligheter bär alla. Mer eller mindre. Vissa hemligheter delar man inte. Vissa delar man kanske. Vissa delar man alltid. En del undrar kanske då? Delar man verkligen några hemligheter alls? Då är de ju inte hemliga längre. Och det är ju i och för sig rätt. Jag bär på några hemligheter. Från andra. Från mig själv. Vissa borde man dela. Vissa håller man för sig själv. 

Vissa saker vet ju många och vissa vet ju ingen. Det finns ju saker man inte berättar för alla. Det är ganska konstigt egentligen. Jag bär på en som ju de närmsta vet. Egentligen är det ju då inte hemligt. Utan för de flesta inte hemligt alls. Men jag glömmer det. Förtränger det. Och därför blir det hemligt för några. Bra eller dåligt. Men ett val jag gjort. Iallafall för nu. Framtiden får visa hur jag gör. Kanske jag presenterar mig det en dag. Men det märker ni med. Egentligen inte konstigt. Inte avgörande. Men något som finns där. I bakgrunden. Ett val jag gjort. Faktiskt för mitt eget välmående.

Kan låta skumt, konstigt och lurigt, men det är inte det. Egentligen ganska naturligt. Säkert så att ni bär hemligheter, eller iallafall saker som ni väljer att inte dela med omvärlden. Saker som är era. Era identiteter Era egenskaper. Er "business".

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Elinjordo
Elinjordo,
Så roligt inlägg
nouw.com/elinjordo