Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[hightlight] and delete

Markera och ta bort. Hightlight and delete. Såg detta på en tröja för ett tag sedan och jag snappade upp orden. Ord som kan stå för mycket faktiskt. Jag tänker till. Brukar göra det när jag ser budskap som är bra. Och detta är bra Vad i livet vill du markera? Och vad i livet vill du ta bort. Eller kanske kombinera det. Markera det först och ta bort det sedan. Spännande, va? Landa i den tanken. Jag markerar saker i min vardag varje dag. Sållar och tar bort sällan men vet saker jag borde ta bort. Där jag borde trycka på delete men det är kanske inte alltid så enkelt som det borde. Tror man borde våga mer ju.

Men. samtidigt ska man bli bättre på att värdesätta. Markera det som är bra och ta till vara på det. Så ofta man bara kan. Highlighta allt omkring dig. Det du tycker är bra. Berätta det för alla, var noga med det. Det gör andras dagar ännu bättre.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar