[hudvårdsprodukter] av kvalitet

I samarbete med CCS Hudvård

Jag fick genom Boostified äran att testa olika produkter från CCS. Detta glädjer mig och jag älskar de redan. Det känns att de är välarbetade och jag rekommenderar de verkligen. Bodylotion och duschcreme, handkräm och Aloe Vera. Testa ni med!


CCS VÅRDANDE HANDKRÄM
CCS Vårdande Handkräm är speciellt framtagen för mycket torra och känsliga händer som behöver extra omvårdnad. Innehåller 10% fuktbindande karbamid och har 3 funktioner i 1; mjukgör, återfuktar och förbättrar hudens skyddsbarriär. Dessutom innehåller den eukalyptusolja som motverkar dålig lukt och ger en frisk doft. Resultatet blir mjuka händer.

CCS FUKTGIVANDE HUDLOTION
Genom att använda hudvård som innehåller karbamid och mjölksyra så kan man påverka hudens ”naturliga fuktgivande faktor” (NMF) på ett positivt sätt och huden kan då lättare reparera och regenerera sig själv. CCS Fuktgivande Hudlotion innehåller både karbamid och mjölksyra och ger omedelbar och långvarig effektiv återfuktning. Kliniska studier visar att karbamid även stärker hudbarriären och skyddar mot yttre påfrestningar. Den silkesmjuka hudlotionen går snabbt in huden utan att kännas kladdig. Dessutom är den oparfymerad och passar även dig som har känslig hud.

Sedan 1979 har CCS utvecklat innovativa produkter med funktion och de ser på hudvård på ett holistiskt sätt. Kort sagt är de övertygade om att deras produkter bör vara själva navet i ett aktivt och hälsosamt liv. Deras produkter utvecklas och tillverkas i Sverige. Med deras läkemedelsarv säkerställer de kvaliteten och kan fokusera på funktion. Produkter av kvalitét.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer