Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[huvudstad] nominering och upplevelse

Idag åkte vi till Stockholm. Stora barnet mitt och jag. Han var nominerad till Årets Elefant, och priserna skulle delas ut för första gången. Till två kandidater för deras prestationer under 2018. De nominerade var betydligt äldre än honom, satt i styrelsepositioner och hade kommit längre, men att vara arton och närvarande i detta och nominerad bland dessa. Det är minst sagt fantastiskt. Efter var det en mingellunch. Där satt vi, pratade erfarenheter och fick tips av både den ene och den andre. Häftigt och beundransvärt att sitta där med sitt barn. Att vara sällskap till honom. Nästan ofattbart. Men stolt är jag.

Utmärkelserna delas ut i två kategorier, Årets operativa elefant och Årets strategiska elefant. Utmärkelserna syftar till att lyfta den operativa och strategiska höjd som de två kandidaterna visat i en tydlig situation och dess resultat. De vill lyfta individer som vågar bryta det traditionella mönstret. Dom som vågar ta ledarskapet oavsett formell titel. Dom som vill förändra.

Årets operativa elefant syftar till att stimulera och utmana individer i den dagliga operativa verksamheten som siktar mot högre befattningar i framtiden. Vi tror att de individer som nomineras till Årets operativa elefant har visat på ett tydligt agerande i vardagen som gett resultat. (här var han nominerad)

Årets strategiska elefant syftar till att stimulera och utmana individer som redan besitter en högre befattning i en ledningsgrupp eller styrelse till att fortsätta förändra. Vi tror att de individer som nomineras till Årets strategiska elefant har visat på ett tydligt ledarskap att vågat lyfta och belysa strategiskt viktiga frågor i en ledningsgrupp eller styrelserum.

Efter gav vi oss ut på stan. Besök på Volvo Studio i Kungsträdgården, lite vin och snackspaus, shopping och strosande. Skrattade gjorde vi hela tiden och jag njöt varje sekund. Vilken kvalitativ dag. Den gav oss båda så mycket energi.

På kvällen gick flyget tillbaka. Lite trötta var vi efter att ha gått mycket och fått många intryck. Men glada att vi gjorde detta.
#åretselefant2019 #stockholm #nominering

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar