Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[jag] vem är det egentligen?

Jaget. Vem är jag då?

Freud använde sig av detet, jaget och överjaget, som är begrepp i delar av psyket, enligt honom. Men detta kan vi gräva djupare i en annan gång. Teorier och djup kan ju trötta ut vem som helst.

Jag, är en mamma, en fru, en individ. Älskar bilder, jobbar med bilder och formar bilder. Brinner för välmående och njuter av varje dag. Mycket genom åren har präglat mig till den jag är idag. En stark människa med en full men välsorterad ryggsäck. Man kan ju säga att det som händer gör det av en betydelse. Allt har en mening. Och jag är nog den förste att hålla med om detta.

Jag är en mjuk, social person med mycket värme, men har också ett yttre som är ganska svårt att ta sig igenom från början. Men jobbar man hårt, är man välkommen när man tagit sig innanför skalet. Där trivs man, och framförallt jag.

Blogga har jag gjort innan. Skriver gör jag från och till. Och bilder som sagt, tar jag hela tiden. Tänkte att jag ger mig in i bloggvärlden igen. Ser det som en öppen dagbok där jag kan dela det jag vill dela, om du vill läsa såklart?

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer