[jävla djävulskap] #fuckcancer

Egentligen skulle jag kunna skrika och skriva alla svårdomar jag har på samma gång. En hel radänga men det tjänar väl inget till. Det är inte lönt att vara arg, jag ser inte det som ett straff utan mer som en överlevnad. Vi testas för prövningar och reder vi ut det så klarar vi nästa. Och nästa. Men jag kan också känna att det nån gång räcker. Att drabbas igen..

Imorgon är det den 22 januari. Det är den dagen då mamma somnade in. Den dagen som fortfarande 18 år senare gör lika ont. Den dagen som plågar mig och jag aldrig vill uppleva igen. Den som är ett svart hål. Jag vill inte glömma den. Men jag vill inte att den varit. Men så är fakta och jag står upp. Jag tänker extra på henne och värnar noga om minnesdagen.


Men i år kryddas dagen. Med det som inte får hända. Än en gång ska vi uppleva detta elände. Och nu är det befogat med de värsta svordomarna där är. Min pappa blev änkling när han var 47. Han träffade därefter en fantastisk kvinna. Hon har varit i våra liv i väldigt många år nu. Hon är betydelsefull. En del av oss, av våra barn men såklart mest för min pappa. Nu händer det igen. Denna kvinna är drabbad med. Av det ordet jag inte ens vill säga. Av sjukdomen vi hatar som börjar på C. Och imorgon. Sannolikheten är minimal men så är det. Imorgon inleder hon sin cellgiftsbehandling. Vi ska klara henne. Ingen får ta henne. Men tänk. Vi gör detta igen. Med samma styrka. Och att detta inträffar på samma dag. Ofattbart men säkert med en mening. Det är någon som sitter där och tänker. De fixar det. Och att banden knyts närmre för att i januari då är vi tappra. Vi är fulla av känslor och styrka. Men jävlar vilken djävulskap säger jag bara. #fuckcancer

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Livskvaliteochannat,
❤️❤️❤️ All kärlek och styrka till er ❤️❤️❤️