Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[julafton] så firade vi vår

Vi har tusan ett bra koncept. Vi delar på julen lite för att inte äta allt på samma gång. I år började vi hos svärföräldrarna. Det blev lunch, glögg och Kalle Anka. Julfeeling på hög nivå och mätta till tusen såg vi såklart årets tradition på tv innan vi begav oss hem till oss. Hos oss fortsatte vi att äta men fick en naturlig paus på mitten för att kunna andas och få plats igen.

Hos oss åts allt det varma och sedan vankades det julklappslek och julklappsutdelning. Många paket skulle delas ut och alla barn verkade vara nöjda och glada när säckarna äntligen tog slut. Nån gröt fick vi inte plats med, det vågar man kanske inte ens erkänna, men två dagar på rad åts det ingen gröt. En tradition man kanske inte får hoppa över. Men... det gick inte.

Trötta och mätta avslutade vi lagom sent. Vi diskade och blåste ut ljusen. Tacksamma över att vi var friska och kunde fira på bästa vis tillsammans. Julen är en tradition som ska firas. Och när man har varandra njuter man och tar tillvara extra mycket. En kväll att minnas, en kväll att njuta av, nu kommer vi sova gott i natt. Tack alla för ännu en mysig julafton!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar