Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[julkalender] Ett vägskäl jag drömmer om… - lucka #10

Tionde december. Nobeldagen. Måndag och ny dag i min julkalender. Drömmar. Vad drömmer jag om och vilka vägskäl hade jag önskat uppstå för mig. Vad hade jag velat välja emellan. Svårt även detta. Kräver funderingar. Jag har inte svaret.

Men när jag tänker på vägskäl och vad som hade kunnat uppstå. Gud förbjude. Om man hade hamnat i kris, varit tvungen att flytta eller ta andra drastiska beslut. Hur skulle man ställt sig då? Vad hade man valt i en kämpig period. Jag hade valt välmående, familjen och livet. Hus, hem och materiella saker hade kunnat rinna mellan mina fingrar. Man kan inte bara drömma om framgång man måste kämpa och jobba för det. Då löser sig det mesta. Hade man bara haft en tröja hade jag kunnat bo i kappsäck utan att frysa. Inget annat har högre värde än oss själva. Det är vägskäl jag kan tänka på ibland. Man ser folk i verklighet och på tv som lever illa. Man önskar sig själv aldrig där men saker kan ju hända. Då får man stanna upp, värdesätta sig själv och detsom finns nära. Allt annat är överskattat och kan bara lösas. Kärleken övervinner. Det måste det bara göra. Livet har ett högre värde än så. Man jobbar och kämpar. Ett vägskäl jag inte önskar någon. Aldrig någonsin.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.här.

#julkalender2018 #kajsonsjulkalender #jul2018


xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer