[julkalender] vänner jag valt att ha kvar i mitt liv - lucka #22

December tjugotvå. Vänner jag valt att ha kvar i mitt liv. En betydligt enklare rubrik att formulera efter. För att kanske svara enkelt så väljer jag sällan bort vänner. Eller rättare sagt aldrig. All vänskap för mig är viktig, oavsett hur nära det är. Alla prioriteras men såklart har jag de som står mig närmre, nya som gamla, och de som varit med mig längre, bra och bättre.

Två nära vänner har jag haft med mig närmst och längst. En sedan jag var tio och en sedan jag var fjorton. De är som mina systrar och med dem delar jag allt. De känner mig på ett alldeles speciellt sätt. Genom åren har jag fått vänner som har en stark betydelse och som följt mig länge även dem. Oerhört viktiga, alla på olika vis och vänskapen växer sig starkare ju äldre man blir, visst är det häftigt. Med åren har även arbetskollegor passerat och även många av dessa har fått en speciell plats i mitt hjärta. Man kommer många närmre på olika sätt, man delar en vardag och intresse och detta gör att vänskapen får en annan typ av betydelse. Man delar både privatliv och arbetsliv. Detta gillar jag med, och vissa vet jag kommer finnas där alltid. Med eller utan jobbet. Vänskap är fantastiskt och betydelsefullt, vänner för mig är viktigt, kvinnliga som manliga, när man känner en delaktighet och en vänskaplig närhet då vet man att man är vänner. Värdesättande.

Så för att svara på rubriken närmre, jag väljer att ha kvar alla vänner i mitt liv, alla har sin plats och betydelse. För alltid.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.här.

#julkalender2018 #kajsonsjulkalender #jul2018


xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Livskvaliteochannat,
Min bästaste bästa vän ❤️
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
❤️ ❤️❤️
nouw.com/lindasofieolsson