[julklappstips] till honom med stort H

I samarbete med getpersonal.se

Julen är underbar. Med allt gott att äta, ljuvliga dofter och tända ljus. Att bara hänga tillsammans slår det mesta tycker jag. Att få njuta i pyjamas och raggsockor. Det får gärna snöa ute och inne är mysfaktorn hög. Och mitt i detta. Då ska ju julklappar delas ut. Det blir man aldrig för gammal för. Alla uppskattar att få något till jul, både det lilla och det stora. Jag bor med tre män, tre pojkar, tre killar.

Och det är ju faktiskt ganska enkelt att hitta prylar till de nu. Mannen och barnen som nu är lite äldre. Att kunna göra de personliga dessutom är ju pricken är i:et. På Getpersonal.se är detta möjligt. Älskar´t. Här kan jag lägga extra tid för att fylla julklappsäcken i år.

På Getpersonal.se hittar man bra presenttips online. Älskar näthandel och när man dessutom hittar kvalitetsprodukter. Mina grabbar gillar smycke och klockor mest just nu. Och att då kunna förvara dessa på ett bra vis blir en bra kombination. Personliga glas och ja... en snusdosa till två som ju snusar. Ingen dum idé det heller. Det här med julen och julklappar kan ju göras hur personligt som helst. Och det uppskattas ju av många, hade det gjorts av mig med, det blir ju än mer genomtänkt. Inte bara för att. Lätt annars att julklappar blir det. Vill ni ha bra tips? Tips på personliga julklappar. Då kan ni se mer -> HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh vilken bra idé😍
nouw.com/byalma