Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[kalasat] för lillebror min

Idag fyller lillebror min år. Det firades på café i stora staden Malmö. Mysigt att känna Malmös julkänsla lite och att få ses en stund. Världens största cheesecake mumsade vi i oss och gav presenter och sjöng en trudelutt. Kul att fira, i dessa tider än mer kul att kunna ses. När pandemin faktiskt hägrar fortfarande. Det har ju inte blivit så mycket firande de sista åren. Synd tycker jag att en pandemin stått i vägen. Blivit en ursäkt för många och en anledning för vissa. Födelsedagar ska firas. På ett eller annat sätt. Man kan göra det enkelt och man kan göra det stort. Men står man varandra nära bör man uppmärksamma en födelsedag oavsett tycker jag. Barn eller vuxen. Att fira på café är en variant som uppskattas av alla.

Vi tog en tur i det julupplysta Malmö innan bilen rullade hemåt. Mysigt och en eller annan bild blev det dessutom. Vacker miljö som ger en god känsla. Mätta åkte vi hem, det lär dröja innan den cheesecaken äts igen men god var den tusan!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar