[känslan] av stolthet

Jag var ganska ung när jag fick barn, skulle fylla 24. Kanske gör det att man som ung förälder har en närmre relation till sina barn. Kanske inte. Beror såklart på hur barnen är och hur man själv är. För mig är det viktigt. Att vara involverad, att bry mig om och att vara så delaktig som det bara går. Att få se sina barn växa upp och bli självständiga individer som tar ansvar och som lyckas. Det är häftigt. Att få känna känslan av stolthet är alldeles underbar. Jag kan nästan bli gråtmild när jag tänker på det. Att vi som föräldrar byggt två killar som jag vet kommer gå långt i livet. Fantastiskt. På alla vis.

Man får skryta om deras personlighet, när de får beröm av andra, tar intiativ och pratar med lärare om kommande betyg, intresserar sig för framtiden, söker extra jobb och blir kallade på intervju, hjälper andra för framgång och det bästa av allt, har det största hjärtat och vill sin mamma väl. Alltid. Talar om det ofta och bryr sig. Det värmer extra. Gör en extra stolt.

Man kan inte nog tala om hur mycket man älskar sina barn. Finns inte så många ord i världen. De är det viktigaste som finns. Älskade. Älskade ungar.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer