[körkort] handledarkurs och övningskörning

I samarbete med Trafiko.se

Det är dax för oss igen. Vi har gjort det en gång och första barnet är ju klart sedan länge. Då var det handledarkurs och övningskörning så det sprutade ur öronen. Han var igång direkt när han fyllde sexton och brann för detta. Älskade att köra bil och bara längtade till sin artonårsdag och att körkorten var satt. Och idag är det ju en fantastisk förmån. Han hämtar och lämnar oss gärna. Kör lillebror till olika bestyr och sköter det fenomenalt. Att ha barn med körkort är en ynnest för alla ju.

När barnen ska ta körkort vill man ju ha en så enkel process som möjligt. Både för deras skull och för ens egen. Och det finns ju starka lösningar för detta. Det ser ju annorlunda ut än när man själv tog sitt körkort. Och ja. Det är ju hyfsat längesedan.

Och nu är det lillebrors tur. Han fyller dock sjutton i april och har kört en del. Han är inte riktigt lika pepp men vill såklart kunna ha det där bilkörkortet i samband med sin artonårsdag. Han har ju förmånen även han från mopedkortet men en bil är något annat. Många omkring oss är ju i samma situation och bokar handledarkurser och är på gång precis som vi. Krusen gjorde vi när det var storebrors tur så den håller i fortfarande. En nyttig kurs då man ju faktiskt glömt mycket sedan man själv tog.

Trafiko håller handledarkurser med lärare runt om i Sverige. Man kan boka kurserna enkelt, direkt i mobilen. Hur bra som. De har även en digital plattform för övningskörning för alla körmoment man ska träna på inför uppkörningen. När man gått någon av deras kurser får man tillgång till plattformen helt gratis. En förmån för alla som är på G för kort. Bästa tipset det ju.

Jag ska visa lillebror detta. Kan vara en god tanke för oss. Och jag älskar ju att testa nyheter dessutom. Innovativt och bra.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer