[kristallbröllop] ska firas

Det ska det väl. Stort och rejält. Att vara gifta i femton år betyder något. Det är lite klass över det. Det är såklart upp och ner men att hålla ihopa alla dessa år är stort. Och jag är så glad för det. Det betyder något. Det betyder mycket. Betyder allt.

Vi brukar fira tillsammans med barnen för de var ju högst delaktiga vid bröllopet. Men i år var vi själv. Vi åkte buss till stora staden Malmö och gick på Lemongrass. En av våra absoluta favorit restauranger. Och en avsmakningsmeny. Wow. Wow.

Och när man har vänner omkring en som vill fira med oss. Då kan man gråta av lycka. En flaska champagne. Den som jag gillar mest av alla. Två fina människor bjöd på denne. Tack. Ni vet vem ni är. Och dessert. Av andra älskade vänner. Tack till er med. Ni vet också vem ni är. Detta har en stor betydelse i mitt hjärta. Tänk vilka vänner vi har omkring oss. Lyckos oss.

Och vi. Vi satt där och bara njöt. Av varandras sällskap och alla goda smaker. Att bara sitta där och prata. Om det ena. Och det andra. Tankar och annat. En kvalitativ kväll. En kväll man kan leva på länge. Älskar stunder man kan plocka upp igen.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer