Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[kroppen] har en avstängningsknapp

Använder ni er av den? Avstängningsknappen? Känslomässigt, frustrerande, motiverande eller annat. Den finns ju där och man använder sig av den ibland. Iallafall jag. Vissa saker behöver man isolera sig ifrån. Som ett skydd för en själv. Och då är det bästa lösningen om ni frågar mig. Klistrar på, bygger upp en mur och tar på sig skalet. Yttre påverkan försvinner,man sluter sig i sig själv och kroppen är typ... avstängd. En konstig funktion men jag tror de flesta har det, annars bör man lära sig själv att ta fram den. För det är en fenomenal egenskap. Om man nyttjar den på rätt sätt. Vid rätt tillfälle.

Snapchat filter är inget äkta filter men ganska kul att ta till hands. Kroppens egna sorteringsfunktion är bättre att ta till, stäng av vid jobbiga perioder och starta när man mår bättre och är i balans. Jag uppskattar min kropp för det minsann.

#NouwAutumnChallenge

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Använder min ofta...
nouw.com/ulvelotta
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
bästa tillgången <3
nouw.com/lindasofieolsson