[lån] med låga räntor

Sponsrat inlägg i samarbete med Lendify.se

I vår generation är många beroende av lån. För bostad eller bil eller annat nödvändigt. Det är lätt att dra på sig olika med olika förutsättningar och villkor. Både fördelaktigt och mindre bra. Det finns lösningar att samla sina lån på ett bättre vis. Vill man vara ekonomiskt smart gör man det. Hittar aktören med rätt anpassningar för just dig. Här finns ett bra alternativ.

Lendify är en privatlånsaktör som erbjuder lån där pengarna kommer från privatpersoner som investerat i privatlån , inte från stackars privatpersoner som satt in sina pengar på ett sparkonto med 0% i ränta. Det gör att Lendify utmanar bankerna och moderniserar lånebranchen. Det finns möjligheter och varianter som är mer fördelaktigt.

Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för deras kunder. De använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg. För tryggheten står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.

Lendify har en låneprocess som är helt digital. Man anger hur mycket man vill låna och sina personuppgifter. Man identifierar sig enkelt med BankID, samt signerar avtalet med BankID. Om lånet blir godkänt kan man få pengarna utbetalda direkt till sitt konto, utan att behöva vänta i flera bankdagar. Detta gör Lendify unika. Det tar oftast max ett par timmar, och du kan använda pengarna direkt.

Lendify hjälper svenska folket att få en bättre privatekonomi, se bättre förutsättningar och belönar alla deras kunder med ett lojalitetsprogram- Lendify Rewards - man kan samla poäng genom att t ex betala i tid och byta in poängen mot lägre ränta. Detta är ju win-win för alla. Nöjda kunder är återkommande kunder. Lenify erbjuder dessutom låga räntor eftersom de sitter med låga kostnader för att driva sin verksamhet. De har betydligt lägre räntor än sina konkurrenter - bra för alla.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer