Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[låten] som ska spelas på din begravning

Sponsrat inlägg i samarbete med Lavendia.se

Det har väl alla funderat på nån gång. Vilken låt man vill ska spelas på ens begravning. Vilken låt har gått rakt in i hjärtat, vilken låt har ett budskap man kan stå för, vilken låt kan bära mig och sorgen efter mig. Kräver en tanke eller två. För mig.

Är man tydlig med vilken låt man ska spela finns det bra ställe att registrera det på, så det blir så. Inte så bra att bara ha på en postit-lapp eller noterat i telefonen. Spara det i ett digitalt register, låt en anhörig få en notis om det när det är tid för det. När den dagen är kommer och informationen är nödvändig. Lavendia är en sådan sida. Registrera kostnadsfritt.

Jag trodde inte den möjligheten fanns men tekniken går framåt. Man vill ju inte tänka på det men vissa saker är betydelsefulla och då ska det finnas dokumenterat och registrerat nånstans. Som det inte tappas på vägen. Lätt hänt.

För mig finns det några jag känner för. Några jag tänkt på länge, någon som har kommit i kapp mig nu i det senaste. Jag kan känna en djup känsla när jag lyssnar. Känna att de går rakt in i hjärtat. De två låtarna vi valde till mammas begravning är låtar som betyder mycket för mig. De är hennes men jag skulle vilja ha samma egentligen. För att länka oss samman. Detta är låtar med betydelse, texter med eftertanke och musik med känsla. Valdes med omsorg där och då.


I Himlen
Ratata

Bridge over Troubled Water
Simon & Garfunkel


Sen är det ju låten jag skrev om häromdagen. Den som faktiskt är jag och min kropp. Det som finns och det jag bär. Den är också en jag vill ha. Som symboliserar mig på något vis. Texten är ju viktigt för mig. Speciellt med en stark betydelse.


Du kommer ångra det här
Uno Svenningsson


När man bestämt sig och det är betydelsefullt då kan man registrera detta på Lavendla Arkivet. Man gör sitt val och lägger in en anhörig som får en notis om detta när begravning ska planeras. Detta är en teknik jag står för. Kärleksfullt och genomtänkt. Tänk att kunna planera till sig själv i förtid. Och för att underlätta för nån annan. Lavendla finns lokalt på många platser i landet. Jag kan varmt rekommendera Lavendla Begravningsbyrå Höllviken .

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer