Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[LC] och matlagning

Matlagningskväll stod på gårdagens agenda för Ladie Circle Höllviken. En tjej är kock på skola så vi fick tillgång till detta jättekök. Asiatiskt tema med massor av smaker. Detta lagade vi indelade i grupper. Nudlar och grönsaker, mynta och flamberad ananas. Bara för att nämna något. Helt fantastiskt. Möte och lite vin en lill-lördag som denna. Komplett kväll får man säga.

Och mina vunna kanelbullar följde med och gjorde succé. Mätta magar orkade inte alla dock men av kvalite att märka fick de kvarstående hamna i min frys för att njuta en annan dag. Inte svårätna alls. Ja... jag smakade min hemma sen.

Är du sugen på Ladie Circle? Vet du vad det är? LÄS - HÄR En tjejförening som finns över hela världen. I vår lilla klubb är vi sjutton medlemmar som hittar på en massa kul. Är du sugen att hälsa på? Hör av dig bara, det finns plats för alla!


Ladies Circle är en ideell och opolitisk förening för kvinnor som har som ändamål att vidga medlemmars intressesfär, öka förståelsen för andra människors åsikter och levnadsvillkor, samt medverka till internationell förståelse och vänskap. Ladies Circle Sverige har 148 aktiva klubbar. Medlemmar är kvinnor mellan 18 och 45 år.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer