[lekstugans] enorma utveckling

Sponsrat inlägg i samarbete med Polhus.se

Lekstugans utveckling. Det som mycket annat går framåt. Tänk dessa små trästugor, vad som hänt på alla år. Minns min egen furustuga på åttiotalet. Liten, knappt möblerad men så älskad. Vi lekte affär, bäddade för övernattning och fantiserade om att vi flyttade hemifrån. När jag själv fick barn var lekstuga ett måste. En begagnad, välmöblerad liten grå.

Dagens lekstugor är nått annat. Det finns många små lyxiga varianter med olika moderniteter. Nästan så man kunnat ha en bara som prydnad. För att de är så fina och dekorativa. På Polhus.se kan jag frossa och kika. Deras sortiment är fantastiskt.

De är riktiga Bullerbystugor för barnen att leka i. Med sadeltak, spröjsade fönster med blomlådor och fönsterluckor, de ser ut som härliga sommarstugor, bara lite mindre. Lägg därtill en stor veranda med förstukvist och staket - helt underbara.

Polhus levererar allt i en smidig byggsats ihop med skruv, spik och monteringsanvisning. Det är bara att börja montera ihop.

Jag blir förälskad. De är så pittoreskt fina. Små, söta och dekorativa. Alla barn borde ha en lekstuga. Är säker på att en lekstuga bidrar till en utvecklande, mer kreativ barndom. De ger alla barn en möjlighet. En lyckans möjlighet.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Asså så fint❣️
nouw.com/byalma
lindasofieolsson
lindasofieolsson,