[lillejulafton] firades utomhus

I dessa tider måste man tänka till. Vara försiktig och följa de rekommendationer som finns. I år firade vi jul hos min pappa på lillejul. Vi brukar göra det. Och i år blev det en utomhus variant med filtar och värmare. Skinkmacka och julmust. Mysigt och med en bra feeling. Det kändes jul och värdefullt att kunna ses trots hus världen ser ut just nu. Nästa år. Då är det annat ju.

Lite bilder utomhus blev det. Visst var det kallt men vi klarade oss bra. Det blev några timmar av kosig närhet p avstånd. Det viktigaste är ju att ses i dessa tider tycker jag. Att kunna göra det och det finns ju varianter på detta. Detta blev en bra en.

Jag hade fått hjälp att fixa en bra julklapp till pappa och hans fru. Speciellt nu. En kram i en mugg. Det kan man njuta lite extra av i dessa tider. Visst blev de fina? På Mugly hittar ni denna möjligheten. Designa själv och få upptryckt. Kika -> HÄR

Nu laddar vi om för dagen. Dagens julafton. Blir en variant på det med men idag är det mer inomhus. Julen är mysig tycker jag. Speciellt när lugnet lagt sig. Då njuter man lite extra av tillvaron. Hoppas ni gör det med. Var rädda om er där ute. Love.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer