[lillejulafton] med lite extra kärlek

liv & välmående

Tjugotredje december. Lillejulafton. Vi brukar alternera julafton och lillejul vartannat år med våra familjer. Även så i år. Då var det på min sida. Egentligen skulle vi vara i Malmö men när livet plötsligt gör en törn och förändring var vi hos oss istället. Vi stannade upp och tog till vara på stunden. Än mer i juletider ska man göra det, titta sig om kring och förstå vad man har runt omkring sig. Och när saker händer blir man extra påmind. Då gäller det att bestämma sig för att tillsammans är man starka.

Det blev god mat, kärlek och julklappsspel. Alla var nöjda och glada, stora som små. Mycket skratt. Stora barnet här hoppade i juloutfiten och gav sig ut på byn för julfirande. Vi andra tog en juldrink till och bara satt och insöp julen och livet lite extra.

Vi önskar alla en helt underbar jul. Ta hand om varandra och njut av livets goda!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

[vattenflaska] snygg och praktisk

annons & samarbete

I samarbete med Vikingshake

Jag fick äran att prova Vikingshakes fantastiska vatten flaska i glas. Redan väl använd vid träning men passar ju lika bra i vardagen. Beställ en ni med! Med koden; vikingshake 20 har ni 20% rabatt på hela sortimetet. Bästa julklappstipset nu ju!

VikingShakes 420 ml smarta vattenflaska i glas är skapad för dig som vill undvika plast. Byt ut dina plastflaskor mot en i hållbart i glas utan skadliga ämnen. Tillverkad i tåligt glas och kommer med ett stilrent och skyddande silikonhölje som är greppvänligt och ger ett extra skydd till glasflaskan. Passar lika bra för träningspasset som att ha på jobbet. Kika in -> HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

[lemonad] en succé från Honest

I samarbete med Buzzador och Honest Organic

Efter ett decennium som en av de bäst säljande ekologiska dryckerna i USA har Honest kommit till Sverige. Honest är ekologiska drycker som är gjorda på råvaror av högsta kvalitet direkt från naturen och som dessutom har ett lågt kaloriinnehåll med ungefär 30 procent mindre socker än liknande drycker. De har en fräsch smak och är förpackade i snygga flaskor som upplevs exklusiva.

De är helt enkelt inspirerade av klassiska lemonadrecept och smakar som hemmagjord! Tillverkad av de finaste råvaror och med endast en gnutta rörsocker är detta en fantastiskt uppfriskande dryck. Vi alla älskar dessa och kommer köpa hem dessa framöver.

#honestlemonadebuzz #honest #honestekologisk #buzzador

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer