[lingon] raw juice koncentrat

Amassadör för Nordic Superfood

Jag har fått äran att bli ambassadör för Nordic Superfood. De har ett varierat nyttigt sortiment som ni måste kika på. Det består av bär och grönt pulver-blandningar, collagen, råsaft och teprodukter från den vildvuxna, nordiska naturen. Helt fria från socker och andra onödiga tillsatser och finns både i pulver och i flytande form. Bär & växter från Norden har extremt mycket högre halter av antioxidanter och vitaminer än motsvarande i övriga världen så med Nordic Superfood's produkter får man vitaminer, fibrer och mineraler på ett enkelt och hälsosamt sätt.

Jag har nu testat superkoncentrerad lingondryck från vildväxande lingon. Superkoncentrat kännetecknas av att hela bärets alla nyttigheter; skal, fruktkött och frön har komprimerats och vattnet varsamt avlägsnats, utan upphettning, vilket ger en utpräglad smak och aroma av respektive bär. Rika på vitaminer, antioxidanter, fibrer och mineraler. Den här produkten passar alldeles utmärkt som måltidsdryck med varmt eller kallt vatten eller bubbelvatten, i smoothies, i gröt, till drinkar etc.

Upp i norr i de nordiska skogarna växer bären helt vilt i en orörd miljö. Kombinationen av de långa hårda vintrarna och 24-timmars solljus under sommaren fyller bärväxterna med extra högt innehåll av antioxidanter och vitaminer. Lingon innehåller höga halter av vitaminer ( C, E, och K) och mineralerna; kalcium, magnesium, kalium, bensoesyra, mangan och fosfor.

Rekommenderad användning:
En del raw superkoncentrat blandas med ca. 20 delar vatten (efter smak). 1 tsk till 2 dl vatten ( som saft) eller som hälsoshot.

Med min kod; lindasofieolsson20
har ni 20% på hela deras fantastiska sortiment

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer