[lördag] i Spanien

Ännu en dag i paradiset. En dag av mycket innehåll som vi kommer minnas länge och väl. Dagen började lite disigt, vilken inte gjorde något, det var ju varmt i alla fall och bilen tog oss hög upp i bergen. Med fantastisk utsikt, pittoreska miljöer och vackra detaljer. Vi gick och strosade, tog en kaffe och tog tillvara på tillvaron. Värmen och solen gick igenom tillslut.

Vi körde vidare till en marknad, shoppade lite och tittade på folk för att sedan sätta oss vid stranden, njuta sol och lunch med den godaste Mojiton. Detta är tusan ta mig semester detta. När detta var avnjutit så gick bilen tillbaka till huset. Huset med stort H som vi bodde i. Här fick vi flera timmars poolhäng, bubbel och plock. En känsla av vrållyx infinner sig minsann.

Klockan åtta hade våra vänner bokat bord för en överraskning. På Niche, en restaurang av högsta klass. Bästa servicen och en design jag älskar. Drink och mat, jag låter bilderna tala, kanske ni kan känna doft och smak. Det kan vara något av det godaste jag ätit. Vilken klass. Hit kommer jag åka igen. Det är jag säker på. rekommenderar detta till er alla här nu!

Bara njut av dessa bilder, känn vår känsla, ta tillvara på det vi tar tillvara på. Att få dessa dagar när huvudet är trött och energi är ett måste är få förunnat. Jag bara älskar detta. att få skratta, njuta och bara vara. Jag bara älskar att vara mig!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

  • resa

Gillar

Kommentarer